Verbouw

 

Funderingsherstel

Hulp nodig op het gebied van funderingsherstel bij uw woning of bedrijfspand? Klapwijk Rioolservice voert funderingsherstel in vele vormen en maten uit. Complexiteit is voor ons geen enkel probleem. Neem gerust contact met ons op om advies in te winnen.

Stel ons je vraag

Fundering herstellen

Nederland heeft te maken met rottende houten paalfunderingen met als gevolg zakkende huizen en gebouwen. Er zijn een aantal methodieken om de fundering te herstellen. Welke methode geschikt is, is afhankelijk van de situatie: met name de bodemopbouw, het type en de staat van de fundering en de oorzaak van de aantasting spelen een rol. Wij combineren kennis van traditionele funderingstechnieken met ervaring in nieuwe innovatieve technieken, specifieke technieken die de overlast voor bewoners tot een minimum beperken.

Klapwijk Aannemersbedrijf inschakelen

Al vanaf 1885 zijn de vakmensen van Klapwijk Aannemersbedrijf actief vanuit Krimpen aan de Lek. Dit houdt in dat wij alles weten van de panden die in onze omgeving gebouwd zijn. Deze kennis en expertise komt enorm handig van pas wanneer het gaat om funderingsherstel. Wij zijn namelijk actief in de omgeving van Rotterdam, Lekkerkerk, Bergambacht, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan de Lek en meer. Ook voor andere werkzaamheden op het gebied van nieuwbouw, aanbouw of verbouw staan wij voor u klaar. Onderhoudsklussen behoren ook tot de mogelijkheden. 

Kwaliteit, duurzaamheid en vakkundigheid staan bij onze tegelzetters, metselaars, stucadoors en timmerlieden hoog in het vaandel! 

Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0180 - 895 070.

  • funderingstechnieken
  • funderingstechnieken
  • funderingstechnieken
  • funderingstechnieken
  • funderingstechnieken

  funderingstechnieken

  Funderingsherstel in vele vormen en maten. Door de ervaring kunnen we ook complexe werken aan.