Dakopbouw Capelle aan den Ijssel

Wilt u een dakopbouw op uw woning Capelle aan den IJssel? Dat kan! Aannemersbedrijf Klapwijk is gespecialiseerd in de realisatie dan van dakopbouwen in de vorm van dakkapellen of een complete extra verdieping.

Doe direct een aanvraag

Waarom een dakopbouw?

Met een dakopbouw kun op relatief eenvoudige manier 20 tot 30% meer woonoppervlak creëren zonder te verhuizen. Handig wanneer u gezinsuitbreiding heeft of behoefte heeft aan extra opbergruimte. Daarnaast verhoogt een dakopbouw de waarde van uw woning met enkele duizenden euro's!

Wat zijn de mogelijkheden?

Dakopbouwen kunnen vrijwel op ieder huis worden geplaatst, mits de inspectie dit toelaat. Daarnaast wordt vooraf, veelal in overleg met een architect, bepaald hoeveel de dakopbouw mag wegen. De mogelijkheden voor een dakopbouw zijn eindeloos. De mogelijkheden zijn onder andere:

  • Een dakopbouw in de stijl van uw woning
  • Een dakopbouw met een contraterende architectuur
  • Dakopbouw met een plat dak
  • Dakopbouw met een zadeldak (schuin dak)

Daarnaast kunt u bij de afwerking van de dakkapel kiezen voor hout, Trespa beplating of kunststofonderdelen van Keralit. Daarnaast zijn dakopbouwen uit te breiden met raampartijen welke u kunt voorzien van diverse accessoires zoals rolluiken, zonneschermen, horren en ventilatieroosters.

Met een dakopbouw realiseert u in essentie dus een compleet nieuwe verdieping op uw huis die van alle gemakken is voorzien.

Offerte dakopbouw in Capelle aan den IJssel

Wanneer u in Capelle aan den IJssel een dakopbouw op uw woning wilt laten plaatsen kunt u vrijblijvend een offerte bij ons opvragen. De kosten van een dakopbouw variëren namelijk, afhankelijk van uw wensen. Naast het aanvragen van een offerte kunnen wij u assisteren bij het aanvragen van een bouwvergunning.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0180 - 895 070 of door een bericht te sturen via het contactformulier, dan krijgt u binnen 24 uur reactie van ons!

Gratis offerte aanvragen >

De activiteiten van het bedrijf richten zich op onderhoud, verbouw en aanbouw van woningen, bedrijven en winkels.

Ook het maken van badkamers en dakkapellen behoren tot de dagelijkse werkzaamheden.

Hoewel het bedrijf is gespecialiseerd in timmer-, metsel-, tegel- en stucadoorswerkzaamheden verzorgt het indien gewenst ook het installatiewerk..

Mocht u nog vragen hebben of een vrijblijvende offerte willen ontvangen dan kunt u natuurlijk altijd bellen.