Dakopbouw Krimpen aan den Ijssel

Op zoek naar een aannemer voor het plaatsen van een dakopbouw op uw woning in Krimpen aan den Ijssel? Aannemersbedrijf Klapwijk plaatse geregeld dakkapellen en dakopbouwen in Krimpen aan den Ijssel en omgeving. Daarnaast is Klapwijk gespcialiseerd in het plaatsen van een maatwerk dakopbouw die voldoet aan uw specifieke wensen en naadloos aansluit op uw huidige woning. Klapwijk is gevestigd in Krimpen aan de Lek en dus staan we binnen 10 minuten bij u op de stoep als dat nodig is, wel zo handig als u ons nodig heeft. 

Een verstandige keuze!

Met een dakopbouw creërt u een complete extra verdieping op uw woning en dat levert als snel zo'n 30% extra leefruimte die u kunt inrichten zoals u zelf wilt. Daarnaast verhoogt een dakopbouw de waarde van uw woning met enkele duizenden euro's. Een verstandige keuze en investering dus!

Welke dakopbouw kiest u?

Een dakopbouw is er werkelijk in alle soorten en maten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een dakopbouw met een plat dak of een schuin dak. Daarnaast kunt u zelf het aantal ramen bepalen en kunt u kiezen uit verschillende afwerkingen. U kunt kiezen voor een afwerking met hout of juist voor kunststof gevelbekleding van Trespa of Keralit. Dakopbouwen fungeren als een volwaardige verdieping op uw woning en kunnen tevens worden voorzien van alle gemakken, zoals:

  • rolluiken
  • zonneschermen
  • horren
  • ventiliatieroosters

Bij de aanvraag van een dakopbouw doorlopen we alle mogelijkheden met u, waarbij uw specifieke wensen en behoeften centraal staan. Zoals u begrijpt is het lastig om u een richtprijs te geven. De prijs is niet alleen afhankelijk van het aantal vierkante meters, ook de uitvoering is bepalend. Echter een dakopbouw kost gemiddeld tussen de € 15.000,- en € 25.000,-.

Offerte voor dakopbouw in Krimpen aan den Ijssel

Wilt u weten wat een dakopbouw voor uw woning in Krimpen aan den Ijssel gaat kosten? Dan adviseren wij u op contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende prijsopgave. We bespreken alle onderdelen uitvoerig met u totdat we een compleet plaatje hebben. Daarnaast kunnen wij u voorzien van bouwtekeningen en kunnen wij u helpen bij het aanvragen van de benodigde vergunningen. Bij Klapwijk ontzorgen wij u graag!

 

Gratis offerte aanvragen >

De activiteiten van het bedrijf richten zich op onderhoud, verbouw en aanbouw van woningen, bedrijven en winkels.

Ook het maken van badkamers en dakkapellen behoren tot de dagelijkse werkzaamheden.

Hoewel het bedrijf is gespecialiseerd in timmer-, metsel-, tegel- en stucadoorswerkzaamheden verzorgt het indien gewenst ook het installatiewerk..

Mocht u nog vragen hebben of een vrijblijvende offerte willen ontvangen dan kunt u natuurlijk altijd bellen.