Verbouw

 

Isoleren woning

 

Uw huis verduurzamen is een hot item. U kunt dat bijvoorbeeld doen door uw huis te isoleren of door zonnepanelen aan te brengen. Door uw huis te isoleren en verduurzamen kunt u energie besparen. Met de invoering van de energielabels bent u geconfronteerd met uw energielabel en kunt u maatregelen nemen om uw woongenot te verhogen en uw energierekening te verlagen. De overheid heeft hiervoor subsidies ter beschikking gesteld. U kunt daar gebruik van maken! Wij kunnen samen met u een plan maken om te kijken wat voor uw woning het beste rendement oplevert. Voor deze duurzame klus bent u bij ons aan het juiste adres. 

Vraag advies op maat aan

Dit zijn de opties bij het isoleren van uw woning:

Dakisolatie

Het isoleren van uw dak is een goed begin om uw huis te isoleren. Dit houdt de warmte beter in uw huis, aangezien warmte van nature opstijgt. Door het dak met isolatiemateriaal te bedekken, bespaart u flink op de stookkosten. Dit zorgt voor een grote energiebesparing. Er zijn verschillende manieren om uw dak te isoleren: zo kunt u de binnen- en buitenzijde van een schuin dak, een plat dak en de zoldervloer laten isoleren. Wij zijn ervaren met isolatieklussen!

Gevelisolatie

Dit houdt in dat de gevel of vanuit de spouw wordt nageïsoleerd of dat de gevel aan de buitenzijde wordt voorzien van isolatiemateriaal met afwerking. Een goede eerste stap om uw huis te verduurzamen. 

Isolerende beglazing

Dit houdt in dat uw glas wordt vervangen door een hoogrendement isolerende beglazing, al dan niet gasgevuld. Deze maatregel zal ongetwijfeld tot energiebesparing leiden. 

Vloerisolatie

Vloerisolatie kan op verschillende manieren gebeuren. Een veel toegepaste manier is het spuiten van een PU-schuim tegen de onderkant van de bestaande vloer. Dit levert een flink rendement op en verhoogt het woongenot.

Kruipruimte-isolatie

Veel kruipruimtes zijn heel vochtig en dat geeft naast schade aan uw vloer ook een vochtige woonomgeving. Door de kruipruimten deels op te vullen met vochtregulerende materialen (schelpen, kalkkorrels,folie) ontstaat een droge kruipruimte die zorgt voor minder warmteverlies via de vloer. Deze isolatieklus verduurzaamt uw huis en leidt tot energiebesparing. 

Wilt u meer weten wat de mogelijkheden zijn voor uw woning of bedrijfspand? Neem contact met ons op en wij komen graag bij u langs voor een advies en offerte op maat. Wij isoleren woningen in onder andere Rotterdam, Stolwijk, Alblasserdam en Ridderkerk. Maar ook in Lekkerkerk, Schoonhoven en Nieuwerkerk aan den IJssel verzorgen wij het isoleren en verduurzamen van woningen en bedrijfspanden.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies door te bellen naar 0180 - 895 070. Wij werken ook samen met twee erkende installateurs om voor u te onderzoeken of u nog meer energie-besparnde maatregelen kunt treffen. Voor meer informatie hierover www.verbouw-bewust.nl.

Doe vrijblijvend een aanvraag

    • dakisolatie

    dakisolatie

    dak isoleren van bestaande woning