Verbouw

 

Isoleren woning

 

Het isoleren van de woning is een hot-item. Met de invoering van de energielabels bent u geconfronteerd met uw energielabel en kunt u maatregelen nemen om uw woongenot te verhogen en uw energierekening te verlagen. De overheid heeft hiervoor subsidies ter beschikking gesteld. U kunt daar gebruik van maken!

Wij kunnen samen met u een plan maken om te kijken wat voor uw woning het beste rendement oplevert. Dat kan zijn:

Dakisolatie

Houdt de warmte beter in uw huis, aangezien warmte van nature opstijgt. Door het dak met isolatiemateriaal te bedekken, bespaart u flink op de stookkosten. Er zijn verschillende manieren om uw dak te isoleren: zo kunt u de binnen- en buitenzijde van een schuin dak, een plat dak en de zoldervloer laten isoleren.

Gevelisolatie

Houdt in dat de gevel of vanuit de spouw wordt nageisoleerd of dat de gevel aan de buitenzijde wordt voorzien van isolatiemateriaal met afwerking.

Isolerende beglazing

Dit houdt in dat uw glas wordt vervangen door een hoogrendement isolerende beglazing, al dan niet gasgevuld.

Vloerisolatie

Kan op verschillende manieren gebeuren, een veel toegepaste manier is het spuiten van een PU-schuim tegen de onderkant van de bestaande vloer. Dit levert een flink rendement op en verhoogt het woongenot.

Kruipruimte-isolatie

Veel kruipruimtes zijn heel vochtig en dat geeft naast schade aan uw vloer ook een vochtige woonomgeving. Door de kruipruimten deels op te vullen met vochtregulerende materialen (schelpen, kalkkorrels,folie) ontstaat een droge kruipruimte die zorgt voor minder warmteverlies via de vloer. 

Wilt u meer weten wat de mogelijkheden zijn voor uw woning of bedrijfspand neem contact met ons op en wij komen graag bij u langs voor een advies en offerte op maat. Wij isoleren woningen in onder andere Rotterdam, Stolwijk, Alblasserdam en Ridderkerk. Maar ook in Lekkerkerk, Schoonhoven en Nieuwerkerk aan den IJssel verzorgen wij het isoleren van woningen en bedrijfspanden.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Wij werken ook samen met twee erkende installateurs om voor u te onderzoeken of u nog meer energie-besparnde maatregelen kunt treffen. Voor meer informatie hierover www.verbouw-bewust.nl