Verbouw

 

Dakopbouw en nokverhogingen

Dakkapellen Isoleren woning Energie bewust aanpassingen Funderingsherstel Restauratie Aanbouw Restauratie gevels en daken Badkamers en toiletten Diversen

Heeft u bouw- of verbouwplannen voor u huidige woning en bent u op zoek naar een gedreven aannemer of bouwbedrijf voor uw nieuwe dakopbouw, nokverhoging of extra verdieping met een schuin of plat dak? Bij aannemersbedrijf Klapwijk is uw verbouwing in goede handen!

Wij bouwen uw dakopbouw of uw dakkapel ter plaatse en voeren deze geheel naar uw wens uit. Voor verbouwingen in Krimpen aan den Ijssel of Capelle aan den Ijssel bent u bij ons aan het juiste adres. Ook in andere plaatsen in de Krimpenerwaard zijn wij geregeld te vinden, denk aan: Krimpen aan de Lek, Lekkerkerk, Berkenwoude, Ouderkerk aan den Ijssel en Bergambacht.

Neem contact met ons op

Klapwijk Aannemersbedrijf Dakopbouw

Dakopbouwen

Heeft u extra woonruimte nodig en heeft u de behoefte aan een extra verdieping op uw woning? Dan is een dakopbuw een goede optie. Met een dakopbouw ontstaat er een extra woonlaag voor bijvoorbeeld een extra slaapkamer. Wel zo handig bij bijvoorbeeld gezinsuitbreiding. Een dakopbouw kan vrijwel op ieder huis worden geplaatst en is volledig naar uw eigen wensen af te werken en te bekleden, zodat de dakopbouw ook voldoet aan de uitstraling van uw huis.

Nokverhogingen

Oudere woning hebben over het algemeen een lage zolder met weinig daglicht. In de meeste gevallen dient de zolder dan als bergingsruimte. Bergingsruimte is best handig, maar wel zonde van de leefruimte in uw woning. Met een nokverhoging kan de nok van de zolder worden verhoogd, waardoor er een volwaardige verdieping ontstaat voor bijvoorbeeld een extra slaapkamer. U krijgt dus een hogere zolder met meer ruimte en daglicht! Daarnaast verhoogt een nokverhoging de waarde van uw huis met enkele duizenden euro's.

Interesse in een dakopbouw of nokverhoging?

Gebrek aan ruimte, maar heeft u geen zin om te verhuizen? Dan biedt een nokverhoging of dakopbouw zeker uitkomst.  Wij kunnen u ontzorgen door het gehele traject van vergunningaanvraag en tekeningen voor u te verzorgen. Mogelijkheden zijn er voldoende, want u kunt uw dakopbouw of nokverhoging afwerken met hout, Trespa beplating en/of Keralit kunststofdelen. Of uw kunt kiezen voor metselwerk met houten of kunststof kozijnen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Bel ons dan via 0180 - 895070 of stuur ons een bericht via het contactformulier, dan nemen via binnen 24 uur contact met u op!

Doe een aanvraag

  • dakopbouw
  • dakopbouw
  • dakopbouw
  • dakopbouw
  • dakopbouw
  • dakopbouw
  • dakopbouw
  • dakopbouw

  dakopbouw

  Een hele ruime dakopbouw met aan beide zijde twee dakkapellen. Dit geeft enorm veel ruimte en licht.