Aannemer in Bergambacht

Op zoek naar een geschikte aannemer om een verbouwing of renovatie in goede banen te leiden? Klapwijk Aannemersbedrijf is gespecialiseerd in woningaanbouw, woningverbouw, renovatie van uw woning of bedrijfspand en klein- of grootschalig onderhoud.

Neem contact met ons op 

Aannemersbedrijf in Bergambacht

Wij zijn gevestigd in de omgeving van Bergambacht. Bent u een particulier en wilt u uw woning in Bergambacht verbouwen? Of zoekt u een partner om uw bedrijfspand een flinke opknapbeurt te geven? Wij komen graag bij u langs om over uw project te praten en in dit gesprek geven we aan wat we voor u kunnen betekenen!

Klapwijk Aannemersbedrijf

Kent u Klapwijk Aannemersbedrijf al? Wij zijn een gevestigde naam in Bergambacht en omgeving. Ons team van experts voert allerlei onderhoudswerkzaamheden als dakwerk, metselwerk, stucwerk en tegelwerk. Tijdens de werkzaamheden houden we u op de hoogte van het bouwproces.

Energiebewust verbouwen

Vindt u het belangrijk om energiebeuwst te verbouwen? Ook dan helpen wij u graag - wij vinden dit namelijk ook van essentieel belang. Daarom kiezen we er voor om met 2 erkende installatiebedrijven samen te werken. Samen bieden wij een complete oplossing aan op het gebied van energiebewuste keuzes in us bedrijf. 

Ons team met vakmensen!

Aannemer in bergambacht

Offerte aanvragen?

Wilt u een gratis offerte? Of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met ons via mail of bel naar 0180 895 070!

Vul het contactformulier in

De activiteiten van het bedrijf richten zich op onderhoud, verbouw en aanbouw van woningen, bedrijven en winkels.

Ook het maken van badkamers en dakkapellen behoren tot de dagelijkse werkzaamheden.

Hoewel het bedrijf is gespecialiseerd in timmer-, metsel-, tegel- en stucadoorswerkzaamheden verzorgt het indien gewenst ook het installatiewerk..

Mocht u nog vragen hebben of een vrijblijvende offerte willen ontvangen dan kunt u natuurlijk altijd bellen.