Over ons

Klapwijk Aannemersbedrijf is een familiebedrijf dat is opgericht in 1885. Wij hebben dus al meer dan 100 jaar ervaring!  De vierde generatie Klapwijk opereert nog steeds vanuit Krimpen aan de Lek.

Als bouwkundig aannemer zijn we actief met 10 gemotiveerde en VCA-gecertificeerde medewerkers. We staan voor kwaliteit, duurzaamheid en vakkundigheid. Dit bereiken we door onze diversiteit aan gespecialiseerde medewerkers zoals tegelzetters, metselaars, stucadoors en timmerlieden, wij hebben alles onder één dak.  

Werkgebied van Klapwijk Aannemersbedrijf

Ons werkgebied is groter dan de eigen gemeente. We zijn o.a. actief in:

Bij ons bent u aan het goede adres voor de nieuwbouw/aanbouw/verbouw van uw woning of van uw bedrijfspand. Daarnaast verrichten wij ook onderhoudswerkzaamheden zoals dakwerk, tegelwerk, stucwerk, metselwerk en wilt u een nieuwe badkamer of keuken, wij zorgen ervoor.

Werkzaamheden aannemersbedrijf

Onze opdrachtgevers zijn particulieren, bedrijven, gemeenten, verenigingen van eigenaren en woningbouwcorporaties. Wij kunnen het gehele traject voor u verzorgen van ontwerp, aanvraag bouwvergunning, contacten met gemeenten enz. Wij zijn aangesloten bij Bouwend Nederland en lid van Bouw Garant.

Erkend leerbedrijf

Graag willen wij jonge mensen kansen bieden en hebben altijd wel een leerling-medewerker die een school-werktraject volgt. Wij zijn dan ook een erkend leerbedrijf voor zowel metselwerk als timmerwerk.

Energiebewust verbouwen

Energiebewust verbouwen is een belangrijke poot van ons bedrijf. We werken hiervoor samen met twee erkende installatiebedrijven. Wij kunnen u hierdoor een complete oplossing bieden voor het energiebewust aanpassen van uw huis en/of bedrijfspand. Kijk hiervoor ook op www.verbouw-bewust.nl.

Klapwijk inschakelen?

Heeft u vragen? Wilt u een prijsopgave? Of wilt u brainstormen over de mogelijk- en onmogelijkheden van uw plan? Bel gerust voor het maken van een afspraak naar 0180 - 895 070.

Of neem online contact op

De activiteiten van het bedrijf richten zich op onderhoud, verbouw en aanbouw van woningen, bedrijven en winkels.

Ook het maken van badkamers en dakkapellen behoren tot de dagelijkse werkzaamheden.

Hoewel het bedrijf is gespecialiseerd in timmer-, metsel-, tegel- en stucadoorswerkzaamheden verzorgt het indien gewenst ook het installatiewerk..

Mocht u nog vragen hebben of een vrijblijvende offerte willen ontvangen dan kunt u natuurlijk altijd bellen.