Disclaimer

De gebruiker van de informatie is zelf verantwoordelijk voor handelen op basis van de op of via de website beschikbare informatie. Klapwijk BV aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige directe of indirecte schade op welke wijze ook ontstaan, als gevolg van gebruik van op de site beschikbare informatie (waaronder links naar sites van derden) of het om welke reden dan ook niet beschikbaar zijn of niet - behoorlijk - functioneren van de website.

Privacy statement

Persoonlijke gegevens die u via deze website verstrekt, worden niet aan derden verstrekt. De door u verstrekte gegevens worden alleen gebruikt voor het afhandelen van uw vraag c.q. reactie overeenkomstig de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Google Analytics

Klapwijk BV maakt gebruik van Google Analytics. Google Analytics is een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. Hiermee kan Klapwijk BV het bezoekersgedrag in kaart brengen en de gebruiksvriendelijkheid van de website verbeteren. Klapwijk BV kan niet zien wie (of welke computer) de website bezoekt. Google kan dit als aanbieder van deze dienst wel.

Vragen of opmerkingen?

Indien u vragen of opmerkingen heeft naar aanleiding van deze website kunt u een e-mail sturen naar info@klapwijkbv.nl. Ook als u onjuistheden en/of onvolkomenheden signaleert op deze website stellen wij het op erg op prijs als u dit bij ons meldt.

De activiteiten van het bedrijf richten zich op onderhoud, verbouw en aanbouw van woningen, bedrijven en winkels.

Ook het maken van badkamers en dakkapellen behoren tot de dagelijkse werkzaamheden.

Hoewel het bedrijf is gespecialiseerd in timmer-, metsel-, tegel- en stucadoorswerkzaamheden verzorgt het indien gewenst ook het installatiewerk..

Mocht u nog vragen hebben of een vrijblijvende offerte willen ontvangen dan kunt u natuurlijk altijd bellen.