Aannemer in Capelle aan den IJssel

Zoekt u een gekwalificeerde aannemer in de buurt van Capelle aan den IJssel met experts in huis om uw verbouwing te leiden? Zoek niet verder! Klapwijk Aannemersbedrijf is gespecialiseerd in woningaanbouw, woningverbouw, renovatie van uw woning of bedrijfspand en klein- of grootschalig onderhoud. Wij zijn gevestigd in de buurt van Capelle aan den IJssel, waardoor wij snel ter plaatse zijn. Of u nu een particulier bent of een ondernemer: wij zijn de geschikte partner voor grote én kleine renovaties, opknapbeurten en verbouwingen.

Klapwijk Aannemersbedrijf is een bekende naam in de omgeving van Capelle aan den IJssel. Hoe dit komt? Wij leveren we vakwerk en houden onze klanten tevreden. Niet alleen voor of tijdens een project, maar ook na een verbouwing of renovatie. Ons team van experts zijn op de hoogte van de beste technieken op het gebied van dakwerk, metselwerk, stucwerk en tegelwerk, zodat u lange tijd geen onderhoudskosten heeft.

Wilt u meer weten over ons bedrijf? Graag komen wij langs in Capelle aan den IJssel. Neem contact op met ons via mail of bel naar 0180 895 070!

De activiteiten van het bedrijf richten zich op onderhoud, verbouw en aanbouw van woningen, bedrijven en winkels.

Ook het maken van badkamers en dakkapellen behoren tot de dagelijkse werkzaamheden.

Hoewel het bedrijf is gespecialiseerd in timmer-, metsel-, tegel- en stucadoorswerkzaamheden verzorgt het indien gewenst ook het installatiewerk..

Mocht u nog vragen hebben of een vrijblijvende offerte willen ontvangen dan kunt u natuurlijk altijd bellen.