Aannemer Haastrecht

Aannemersbedrijf Klapwijk is het vakbedrijf in uw regio. Als aannemer in Haastrecht verzorgen wij al uw bouwprojecten. Of het nu nodig is dat wij een muur komen stucen of dat wij de voegen van uw kantoorpand moeten restaureren: wij pakken elke klus vol enthousiasme aan. Niet voor niets hebben wij tientallen tevreden klanten in het sfeervolle Haastrecht. Wie weet bent u de volgende tevreden klant van onze aannemer in Haastrecht. Wij doen er in ieder geval alles aan om dit te realiseren!

Werkzaamheden van aannemer in Haastrecht

In de afgelopen jaren zijn we heel wat keren als aannemer in Haastrecht ingeschakeld voor diverse projecten. We laten u graag zien welke projecten bij ons in goede handen zijn:

  • stucwerk voor muren en plafonds
  • renoveren van pannendak (optioneel: isolatie)
  • badkamer verbouwing verzorgen
  • woning of bedrijfspand bouwen
  • uitvoeren van funderingsherstel

Op kantoor wordt alles geregeld en gepland, waardoor uw project in Haastrecht door onze aannemer zo efficiënt mogelijk uitgevoerd kan worden.

Mogen wij als aannemer in Haastrecht voor u aan de slag?

Laat ons gerust weten welke klus u uitgevoerd wilt hebben. Van klein tot groot: elk project pakken we met alle plezier voor u op. Graag horen we wat uw wensen zijn, zodat we een plan van aanpak voor u kunnen maken met een offerte voor de uit te voeren werkzaamheden. Stuur ons gerust een e-mail of neem telefonisch contact op door te bellen naar 0180 - 895 070.

De activiteiten van het bedrijf richten zich op onderhoud, verbouw en aanbouw van woningen, bedrijven en winkels.

Ook het maken van badkamers en dakkapellen behoren tot de dagelijkse werkzaamheden.

Hoewel het bedrijf is gespecialiseerd in timmer-, metsel-, tegel- en stucadoorswerkzaamheden verzorgt het indien gewenst ook het installatiewerk..

Mocht u nog vragen hebben of een vrijblijvende offerte willen ontvangen dan kunt u natuurlijk altijd bellen.