Aannemer Kinderdijk

Diverse kleine klusjes die wegens tijdgebrek al maanden op de planning staan. Het willen laten plaatsen van een dakkapel, maar geen tijd vrij maken om knopen door te hakken. Of de wens hebben voor een grootschalige verbouwing, maar niet weten waar u moet beginnen. Op al deze punten kan uw samenwerking met Klapwijk beginnen. Als aannemer in Kinderdijk pakken wij alle bouwprojecten graag voor u op, hoe klein of groot deze ook zijn.

Onze aannemer ontzorgt u volledig

Bij Klapwijk voeren we jaarlijks enkele tientallen tot honderden projecten uit. Efficiëntie is daarbij het sleutelwoord, want hierdoor verlopen projecten optimaal. Wij bieden onze klanten volledige ontzorging voor hun klus. Dat geldt voor alle klussen die wij uitvoeren en waar we eigen specialisten voor in dienst hebben, zoals:

  • dakwerk
  • tegelwerk
  • stucwerk
  • metselwerk
  • timmerwerk

Onze specialisten werken vaak nauw en intensief samen en dat heeft een positieve invloed op uw project!

Mogen wij voor u aan de slag in Kinderdijk?

Laat ons gerust weten wat voor project u op de planning heeft staan zodat we met u mee kunnen denken over de invulling ervan. Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen? Of wilt u sparren over uw ideeën? Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 0180 - 895 070.

De activiteiten van het bedrijf richten zich op onderhoud, verbouw en aanbouw van woningen, bedrijven en winkels.

Ook het maken van badkamers en dakkapellen behoren tot de dagelijkse werkzaamheden.

Hoewel het bedrijf is gespecialiseerd in timmer-, metsel-, tegel- en stucadoorswerkzaamheden verzorgt het indien gewenst ook het installatiewerk..

Mocht u nog vragen hebben of een vrijblijvende offerte willen ontvangen dan kunt u natuurlijk altijd bellen.