Aannemer in Krimpen aan de Lek

Zoekt u een bedrijf die uw verbouwing of renovatie kan leiden in de omgeving van Krimpen aan de Lek? Kent u Klapwijk Aannemersbedrijf al? Wij zijn de ideale partner op het gebied van woningaanbouw, woningverbouw, renovatie van uw woning of bedrijfspand en klein- of grootschalig onderhoud. Vanuit ons hoofdkantoor in Krimpen aan de Lek verzorgen wij kleine en grote renovaties, verbouwingen en opknapbeurten voor particulieren en ondernemers.

Waarom zelf opknappen als een ander het veel sneller kan doen voor een scherp tarief? Klapwijk Aannemersbedrijf is een begrip in Krimpen aan de Lek, wat komt doordat wij al jaren uitstekende service verrichten en onze klanten tevreden houden. Onze werknemers zijn experts op het gebied van dakwerk, metselwerk, stucwerk en tegelwerk en zijn multi-inzetbaar.

Een gratis offerte ontvangen? Of wilt u een project bespreken? Neem contact op met ons via mail of bel naar 0180-895 070!

De activiteiten van het bedrijf richten zich op onderhoud, verbouw en aanbouw van woningen, bedrijven en winkels.

Ook het maken van badkamers en dakkapellen behoren tot de dagelijkse werkzaamheden.

Hoewel het bedrijf is gespecialiseerd in timmer-, metsel-, tegel- en stucadoorswerkzaamheden verzorgt het indien gewenst ook het installatiewerk..

Mocht u nog vragen hebben of een vrijblijvende offerte willen ontvangen dan kunt u natuurlijk altijd bellen.