Aannemer in Krimpen aan den IJssel

Woont of werkt u in Krimpen aan den IJssel en zoekt u een aannemersbedrijf dat uw verbouwing of renovatie in goede banen kan leiden? Klapwijk Aannemersbedrijf staat voor u klaar! Wij zijn deskundigen op het gebied van woningaanbouw, woningverbouw, renovatie van uw woning of bedrijfspand en klein- of grootschalig onderhoud. In de omgeving van Krimpen aan den IJssel verzorgen wij renovaties, verbouwingen en opknapbeurten voor zowel particulieren als ondernemers.

Waarom zou u zelf gaan sleutelen en prutsen, terwijl iemand anders uw verbouwing of renovatie in een mum van tijd klaar heeft? Zo zit u niet lang in de rotzooi en heeft u ook geen zorgen meer. Klapwijk Aannemersbedrijf is een begrip in Krimpen aan den IJssel en verricht al vele jaren uitstekende service aan particulieren en ondernemers. Onze werknemers zijn experts op het gebied van dakwerk, metselwerk, stucwerk en tegelwerk en zijn multi-inzetbaar.

Een gratis offerte ontvangen? Of wilt u meer weten over ons bedrijf? Neem contact op met ons via mail of bel naar 0180-895 070!

De activiteiten van het bedrijf richten zich op onderhoud, verbouw en aanbouw van woningen, bedrijven en winkels.

Ook het maken van badkamers en dakkapellen behoren tot de dagelijkse werkzaamheden.

Hoewel het bedrijf is gespecialiseerd in timmer-, metsel-, tegel- en stucadoorswerkzaamheden verzorgt het indien gewenst ook het installatiewerk..

Mocht u nog vragen hebben of een vrijblijvende offerte willen ontvangen dan kunt u natuurlijk altijd bellen.