Aannemer in Lekkerkerk

Een verbouwing of renovatie? Klapwijk Aannemersbedrijf is de ideale partner en werkt samen met u aan een mooi eindresultaat! Kent u ons al? Ons hoofdkantoor bevindt zich op tien minuten rijden van Lekkerkerk. Wij zijn specialisten op het gebied van woningaanbouw, woningverbouw, renovatie van uw woning of bedrijfspand en klein- of grootschalig onderhoud. In de omgeving van Lekkerkerk verzorgen onze vakmannen renovaties, verbouwingen en opknapbeurten voor zowel particulieren als ondernemers.

U wilt uw bouwproject uitbesteden aan een betrouwbare partner. Een bedrijf dat kwalitatief hoogstaand werk verricht voor scherpe tarieven. In dat geval is Klapwijk Aannemersbedrijf een perfecte keus! Ons bedrijf heeft een goede naam in de omgeving van Lekkerkerk. Deze naam hebben we opgebouwd door vele jaren uitstekende service te verlenen aan bedrijven en particulieren. Onze werknemers zijn professionals op het gebied van dakwerk, metselwerk, stucwerk en tegelwerk. Tevens zijn ze multi-inzetbaar.

Of wilt u meer weten over ons bedrijf? Of een vrijblijvend gesprek? Neem contact op met ons via mail of bel naar 0180-895 070!

De activiteiten van het bedrijf richten zich op onderhoud, verbouw en aanbouw van woningen, bedrijven en winkels.

Ook het maken van badkamers en dakkapellen behoren tot de dagelijkse werkzaamheden.

Hoewel het bedrijf is gespecialiseerd in timmer-, metsel-, tegel- en stucadoorswerkzaamheden verzorgt het indien gewenst ook het installatiewerk..

Mocht u nog vragen hebben of een vrijblijvende offerte willen ontvangen dan kunt u natuurlijk altijd bellen.