Aannemer Nieuw-Lekkerland

U wilt binnenkort een nieuwe badkamer laten plaatsen, maar u bent niet zo handig met tegelwerk. U zou graag een schuur in uw tuin willen, maar met twee linkerhanden wordt dat niks. Of u bent van plan om het stucwerk te vernieuwen, maar door een chronisch tekort aan tijd komt dat er maar niet van. Aarzel niet langer en schakel een gespecialiseerde aannemer in Nieuw-Lekkerland in voor uw klus!

Al ruim 130 jaar actief als aannemer!

Klapwijk is al ruim 130 jaar actief als aannemersbedrijf en heeft al duizenden projecten achter de rug. Als aannemer in Nieuw-Lekkerland hebben we al tal van klussen mogen verzorgen, zoals:

  • het ontwerpen en bouwen van carports
  • het uitvoeren van funderingsherstel
  • het repareren en opnieuw voegen van schoorstenen
  • het plaatsen van een dakopbouw en/of dakkapel(len)
  • het vervangen of repareren van een pannendak

Op kantoor wordt alles geregeld en gepland. Hierdoor wordt uw project met een maximale efficiëntie uitgevoerd. Al onze medewerkers hebben een volledige focus op uw tevredenheid. Belangrijke speerpunten zijn kwaliteit, vakkundigheid en duurzaamheid.

Mag onze aannemer in Nieuw-Lekkerland voor u aan de slag?

We zijn erg benieuwd wat u graag wilt (ver)bouwen. Laat het ons gerust weten door ons contactformulier in te vullen of te bellen naar 0180 - 895 070. Dan vertellen wij u met plezier wat we voor u kunnen betekenen. We horen graag van u als u nog vragen heeft of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen. We gaan graag voor u aan de slag als aannemer in Nieuw-Lekkerland!

De activiteiten van het bedrijf richten zich op onderhoud, verbouw en aanbouw van woningen, bedrijven en winkels.

Ook het maken van badkamers en dakkapellen behoren tot de dagelijkse werkzaamheden.

Hoewel het bedrijf is gespecialiseerd in timmer-, metsel-, tegel- en stucadoorswerkzaamheden verzorgt het indien gewenst ook het installatiewerk..

Mocht u nog vragen hebben of een vrijblijvende offerte willen ontvangen dan kunt u natuurlijk altijd bellen.