Aannemer Nieuwerkerk aan den IJssel

Woont u in Nieuwerkerk aan den IJssel en bent u op zoek naar een aannemersbedrijf met kennis van zaken? In dat geval is aannemersbedrijf Klapwijk u met alle plezier van dienst. Bij ons werken tien vakmensen die expert zijn op het gebied van dakwerk, metselwerk, tegelwerk en stucwerk. Hierdoor kunt u uw gehele project onderbrengen bij onze aannemer in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Schakel een betrouwbare aannemer in voor uw klus

Het is niet langer nodig om zelf te gaan prutsen tijdens een verbouwing. Als aannemer in Nieuwerkerk aan den IJssel regelen wij in een mum van tijd uw project. Uiteraard voeren wij de werkzaamheden met de grootste zorgvuldigheid uit. Of het nu gaat om het plaatsen van een dakkapel, het bouwen van een carport of het zetten van een aanbouw aan de woning: wij gaan er voor u mee aan de slag.

Gaan wij voor u aan de slag in Nieuwerkerk aan den IJssel?

We zijn erg benieuwd welke werkzaamheden u uit wilt laten voeren. Laat het ons gerust weten door te bellen naar 0180 - 895 070 of stuur ons een e-mail met meer informatie over uw project. We geven graag aan wat we voor u kunnen betekenen, waarbij u als vanzelfsprekend ook een offerte van ons ontvangt. Onze aannemer komt graag naar Nieuwerkerk aan den IJssel voor uw bouwproject.

De activiteiten van het bedrijf richten zich op onderhoud, verbouw en aanbouw van woningen, bedrijven en winkels.

Ook het maken van badkamers en dakkapellen behoren tot de dagelijkse werkzaamheden.

Hoewel het bedrijf is gespecialiseerd in timmer-, metsel-, tegel- en stucadoorswerkzaamheden verzorgt het indien gewenst ook het installatiewerk..

Mocht u nog vragen hebben of een vrijblijvende offerte willen ontvangen dan kunt u natuurlijk altijd bellen.