Aannemer Ouderkerk aan den IJssel

Bent u 1 van de ruim 5.700 inwoners van het pittoreske Ouderkerk aan den IJssel en bent u op zoek naar een aannemer voor uw klus? Dan is aannemersbedrijf Klapwijk u met alle plezier van dienst. Wij hebben diverse specialismen in ons bedrijf, waaronder tegelwerk, stucwerk en dakwerk. Hierdoor hebben we korte lijntjes voor alle werkzaamheden en dat scheelt voor u aanzienlijk in de kosten.

Werkzaamheden in Ouderkerk aan den IJssel

Als aannemer in Ouderkerk aan den IJssel verzorgen wij tal van verschillende diensten. Om uw te laten zien hoe divers onze werkzaamheden zijn, maken we graag een bescheiden selectie van ons werk:

  • het bouwen van een vrijstaande woning
  • het verbouwen van bedrijfspanden
  • het vervangen van kozijnen (oa. hout en kunststof)
  • het restaureren van gevels en daken
  • het aanleggen van een nieuwe badkamer incl. toilet
  • het isoleren van de woning (vloer, muren en dak)

Als we als aannemer in Ouderkerk aan den IJssel voor u aan de slag mogen, verzorgen we met alle plezier het gehele traject vanaf het ontwerp tot en met de oplevering voor u.

Mag onze aannemer een offerte voor u maken?

Bent u benieuwd naar de kosten van onze dienstverlening, vraag dan gerust meer informatie of een offerte aan. Eén van onze medewerkers vertelt u graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen als aannemer in Ouderkerk aan den IJssel. Bel voor een antwoord op uw vragen naar 0180 - 89 50 70 of stuur ons een e-mail. We kijken er naar uit om binnenkort met uw project aan de slag te gaan.

De activiteiten van het bedrijf richten zich op onderhoud, verbouw en aanbouw van woningen, bedrijven en winkels.

Ook het maken van badkamers en dakkapellen behoren tot de dagelijkse werkzaamheden.

Hoewel het bedrijf is gespecialiseerd in timmer-, metsel-, tegel- en stucadoorswerkzaamheden verzorgt het indien gewenst ook het installatiewerk..

Mocht u nog vragen hebben of een vrijblijvende offerte willen ontvangen dan kunt u natuurlijk altijd bellen.