Aannemer Rotterdam

We bouwen panden. We verbouwen panden. We onderhouden panden. Wat we ook doen: we beginnen er aan en stoppen pas als u tevreden bent. U wilt kunnen bouwen op de aannemer in Rotterdam aan wie u uw project in handen geeft. U kunt bouwen op aannemersbedrijf Klapwijk. Ons scala aan werkzaamheden zorgt ervoor dat we voor iedere vraag een passende oplossing weten te realiseren.

Betrouwbare aannemer in Rotterdam

Vanzelfsprekend wilt u dat uw project in goede handen is bij de aannemer in Rotterdam door wie de bouw verzorgd wordt. Wilt u er daarbij ook nog eens zeker van zijn dat de dienstverlening tegen een scherp tarief wordt geleverd? Dan is aannemersbedrijf Klapwijk u met alle plezier van dienst. Als betrouwbare aannemer in Rotterdam verrichten wij kwalitaitef hoogstaand werk aan zowel particulieren als bedrijven.

Mag onze aannemer u een offerte sturen?

Wilt u meer weten over wat wij als aannemer in Rotterdam voor u kunnen betekenen? Of wilt u graag een offerte ontvangen voor uw bouwproject? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 0180 - 895 070.

De activiteiten van het bedrijf richten zich op onderhoud, verbouw en aanbouw van woningen, bedrijven en winkels.

Ook het maken van badkamers en dakkapellen behoren tot de dagelijkse werkzaamheden.

Hoewel het bedrijf is gespecialiseerd in timmer-, metsel-, tegel- en stucadoorswerkzaamheden verzorgt het indien gewenst ook het installatiewerk..

Mocht u nog vragen hebben of een vrijblijvende offerte willen ontvangen dan kunt u natuurlijk altijd bellen.