Bouwbedrijf Bergambacht

Bouwen is ons vak. We zijn er elke dag mee bezig. Voor elke opdrachtgever zoeken we naar kansen en mogelijkheden. Mede daardoor en door de hoogstaande kwaliteit die wij leveren, staat ons bouwbedrijf in Bergambacht en omstreken hoog aangeschreven. Elk project, van klein tot groot, wordt met uiterste vakkundigheid en zorgvuldigheid uitgevoerd. Uw tevredenheid is daarbij de kroon op ons werk!

Wat realiseert ons bouwbedrijf in Bergambacht?

Van nieuwbouw tot onderhoud en van verbouw tot renovatie. Aannemersbedrijf Klapwijk kent als bouwbedrijf een zeer brede dienstverlening. Zo kan ons bouwbedrijf in Bergambacht onder andere een bedrijfsloods bouwen, een nieuwbouwwoning realiseren of een badkamer vernieuwen. Ook plaatsen wij dakkapellen, renoveren we pannendaken en verzorgen we funderingsherstel. Maar we gaan verder ...

Offerte aanvragen bij ons bouwbedrijf

Geen uitdaging is het team van aannemersbedrijf Klapwijk te gek. We zijn dan ook benieuwd welk project u aan ons wilt uitbesteden. Vanzelfspreken gaan we eerst met u in gesprek om uw wensen te bespreken. Daarna maken we een offerte voor u, zodat u weet wat de inzet van ons bouwbedrijf in Bergambacht u kost. Heeft u nog vragen? Vul gerust ons contactformulier in of bel naar 0180 - 895 070.

 

De activiteiten van het bedrijf richten zich op onderhoud, verbouw en aanbouw van woningen, bedrijven en winkels.

Ook het maken van badkamers en dakkapellen behoren tot de dagelijkse werkzaamheden.

Hoewel het bedrijf is gespecialiseerd in timmer-, metsel-, tegel- en stucadoorswerkzaamheden verzorgt het indien gewenst ook het installatiewerk..

Mocht u nog vragen hebben of een vrijblijvende offerte willen ontvangen dan kunt u natuurlijk altijd bellen.