Bouwbedrijf Ridderkerk

Hoe groot of klein een bepaald project ook is: er komt altijd meer bij kijken dan gedacht. Of het nu gaat om het plaatsen van een aanbouw van 3 x 3,5 meter aan uw woning of het verbouwen van de bestaande badkamer maakt geen verschil. Wilt u zeker weten dat er aan elk aspect wordt gedacht, schakel dan ons bouwbedrijf in Ridderkerk in. Wij bouwen op basis van ruim 130 jaar ervaring!

Werkzaamheden van ons bouwbedrijf in Ridderkerk

Elke klus die u uit wilt laten voeren, is er eentje waar wij met plezier mee aan de slag gaan. Om u een idee te geven van hoe breed onze dienstverlening is, zetten we wat werkzaamheden op een rijtje die ons bouwbedrijf in Ridderkerk voor u uit kan voeren:

  • een bedrijfsloods bouwen of verbouwen
  • een (vrijstaande) woning realiseren
  • verhelpen van lekkage bij de schoorsteen
  • woningen van kelder tot nok isoleren
  • kozijnen onderhouden of vervangen

Zoals gezegd is dit slechts een kleine greep uit het totaalaanbod van werkzaamheden die wij uitvoeren.

Ons bouwbedrijf maakt graag een offerte voor u!

Bent u benieuwd hoe Klapwijk uw project tot een succes gaat maken, laat ons dan weten welke plannen u heeft. Onze medewerkers denken met u mee en adviseren over alle belangrijke aandachtspunten. U kunt bij ons terecht met al uw vragen en daarnaast maken we ook graag een offerte voor u. Vul het contactformulier in of bel naar 0180 - 895 070.

De activiteiten van het bedrijf richten zich op onderhoud, verbouw en aanbouw van woningen, bedrijven en winkels.

Ook het maken van badkamers en dakkapellen behoren tot de dagelijkse werkzaamheden.

Hoewel het bedrijf is gespecialiseerd in timmer-, metsel-, tegel- en stucadoorswerkzaamheden verzorgt het indien gewenst ook het installatiewerk..

Mocht u nog vragen hebben of een vrijblijvende offerte willen ontvangen dan kunt u natuurlijk altijd bellen.