Bouwbedrijf Stolwijk

Als u op het punt staat om een bouwproject te starten, dan komt er heel wat op u af. Het maakt daarbij niet uit of u een nieuwe woning wilt laten bouwen, uw bedrijfspand wilt laten verbouwen of renovatiewerkzaamheden uit wilt laten voeren. Klapwijk is actief als bouwbedrijf in Stolwijk en is in staat om elk project succesvol op te leveren. We gaan met alle plezier voor u aan de slag!

Werkzaamheden van ons bouwbedrijf in Stolwijk

De timmerlieden die voor ons bouwbedrijf in Stolwijk werken zijn van alle markten thuis. Wat u ook wilt laten bouwen, wij bieden de best passende oplossing. Zo realiseren wij onder andere graag voor u:

  • een vrijstaande woning of een 2-onder-1-kapwoning
  • een tradtioneel huis of een hypermodern huis
  • een bedrijfsloods of bedrijfspand
  • een carport, berging of schuur
  • of wat uw wens ook maar is!

Al sinds 1885 zijn we actief als bouwbedrijf in Stolwijk en omgeving. Inmiddels werken er tien medewerkers bij ons die tijdens hun werk de focus leggen op kwaliteit, vakkundigheid en duurzaamheid. 

Mag ons bouwbedrijf een offerte voor u maken?

We zijn erg benieuwd wat ons bouwbedrijf in Stolwijk voor u mag betekenen. Wilt u graag weten wat de kosten zijn van het project dat u uit wilt laten voeren, neem dan contact met ons op. Telefonisch zijn wij te bereiken op 0180 - 895 070.

De activiteiten van het bedrijf richten zich op onderhoud, verbouw en aanbouw van woningen, bedrijven en winkels.

Ook het maken van badkamers en dakkapellen behoren tot de dagelijkse werkzaamheden.

Hoewel het bedrijf is gespecialiseerd in timmer-, metsel-, tegel- en stucadoorswerkzaamheden verzorgt het indien gewenst ook het installatiewerk..

Mocht u nog vragen hebben of een vrijblijvende offerte willen ontvangen dan kunt u natuurlijk altijd bellen.