Dakopbouw Krimpen aan de Lek

Op zoek naar een bouwbedrijf voor een dakopbouw op uw woning in Krimpen aan de Lek? Zoek dan niet verder! Klapwijk is een betrouwbaar aannemersbedrijf die de klus graag voor u klaart! Wij zijn gevestigd in Krimpen aan de Lek, dus we zijn bekend met de omgeving en staan we binnen enkele minuten bij u op de stoep mocht dat nodig zijn!

30% meer leefruimte

Een dakopbouw is er in vele soorten en maten. U kunt ervoor kiezen om een zolderkamer te vergroten door middel van een dakkapel, maar u kunt ook voor een complete extra verdieping kiezen op uw woning. Een extra verdieping, ook wel dakopbouw genoemd, geeft u al snel 30% meer leefruimte. Een dakopbouw is in te richten zoals u zelf wilt, bijvoorbeeld een extra slaapkamer, een kantoor of misschien zelfs een badkamer. Dus heeft u ruimtegebrek? Dan is een dakopbouw de perfecte oplossing. Bovendien verhoogt een dakopbouw de waarde van uw woning met enkele duizenden euro's.

Een dakopbouw op maat

Wilt u uw woning in Krimpen aan de Lek voorzien van een maatwerk dakopbouw die voldoet aan uw wensen en behoeften? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Samen met u bekijken we dan de mogelijkheden voor uw woning. Kiest u bijvoorbeeld voor een dakopbouw met een plat of schuin dak? Hoeveel ramen wilt u? En voor welk materiaal kiest u bij de afwerking, hout of kunststof?  Veel vragen waar u rekening mee moet houden, maar daar helpen wij u graag bij. Eerst stelt u zichzelf twee vragen:

  • Een dakopbouw in de stijl van uw woning of een contrasterende architectuur?
  • Een dakopbouw met een plat dak of schuin dak?

Wij loodsen u graag door het hele beslissingsproces heen. Daarnaast kunnen wij u voorzien van bouwtekeningen, zo weet u vooraf precies wat er gaat gebeuren.

Offerte dakopbouw in Krimpen aan de Lek

Klapwijk is uw aannemer in Krimpen aan de Lek als het gaat om een dakopbouw. Naast het behandelen van de offerte assisteren wij u ook bij het aanvragen van alle nodige vergunningen. Een dakopbouw kost gemiddeld tussen de € 15,000,- en € 25.000,-, afhankelijk van de grootte, afwerking en mogelijke extra's. Benieuwd wat een dakkapel gaat kosten voor uw woning in Krimpen aan de Lek? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, dan krijgt u binnen 24 uur reactie van ons.

 

Gratis offerte aanvragen >

De activiteiten van het bedrijf richten zich op onderhoud, verbouw en aanbouw van woningen, bedrijven en winkels.

Ook het maken van badkamers en dakkapellen behoren tot de dagelijkse werkzaamheden.

Hoewel het bedrijf is gespecialiseerd in timmer-, metsel-, tegel- en stucadoorswerkzaamheden verzorgt het indien gewenst ook het installatiewerk..

Mocht u nog vragen hebben of een vrijblijvende offerte willen ontvangen dan kunt u natuurlijk altijd bellen.