Dakopbouw Lekkerkerk

Wilt u een dakopbouw of dakkapel plaatsen op uw woning in Lekkerkerk en bent u op zoek naar een betrouwbare aannemer? Zoek dan niet verder. Aannemersbedrijf Klapwijk staat klaar om de klus voor u te klaren. Maar eerst brengen we alle wensen voor uw dakopbouw samen met u in kaart. En als het nodig is helpen wij u ook bij het aanvragen van de (bouw)vergunningen.

30% meer woonoppervlak

Met een dakopbouw vergroot u het woonoppervlak van uw woning met wel 30%. Een Met een dakopvouw creërt u namelijk een compleet nieuwe verdieping voor bijvoorbeeld een extra slaapkamer of kantoor. Verhuizen bij gezinsuitbreiding is niet nodig. Bovendien verhoogt een dakopbouw de waarde van uw woning met enkele duizenden euro's.

Welke type dakopbouw kiest u?

Heeft u al nagedacht over het de afwerking van uw dakopbouw? Kiest u voor een dakopbouw in de stijl van uw woning? Of gaat u voor een contrasterende arichitectuur die uiteraard wel bij uw woning past? Een vraag waar u goed over na moet denken, maar waar wij u ook graag wij helpen. Kiest u daarnaast voor een afwerking met hout of Trespa en/of Keralit gevelbekleding? Genoeg vragen waar u misschien niet direct antwoord op heeft. Hoe uw uiteindelijke dakopbouw eruit komt te zien hangt af van uw wensen en behoeften. Tijdens het offerteproces brengen wij alles met u in kaart.

Offerte dakopbouw in Lekkerkerk

Klapwijk is uw aannemer als het gaat om een dakopbouw op uw woning in Lekkerkerk. Klapwijk is zelf gevstigd in Krimpen aan de Lek, dus staat binnen enkele minuten bij u op de stoep in Lekkerkerk. Online een prijsopgave doen is echter lastig, want de kosten van een dakkapel variëren tussen de € 15.000,- en € 25.000,-, afhankelijk van de grootte, afwerking en accessoires. Wij komen graag met u in conact om een vrijblijvende offerte samen te stellen.

 

Gratis offerte aanvragen >

De activiteiten van het bedrijf richten zich op onderhoud, verbouw en aanbouw van woningen, bedrijven en winkels.

Ook het maken van badkamers en dakkapellen behoren tot de dagelijkse werkzaamheden.

Hoewel het bedrijf is gespecialiseerd in timmer-, metsel-, tegel- en stucadoorswerkzaamheden verzorgt het indien gewenst ook het installatiewerk..

Mocht u nog vragen hebben of een vrijblijvende offerte willen ontvangen dan kunt u natuurlijk altijd bellen.