Woning isoleren Rotterdam

Nieuwe woningen die gebouwd worden zijn steeds vaker goed geïsoleerd. Bij bestaande woningen, en dan vooral de wat oudere woningen, is het vaak wat minder goed gesteld met de isolatie. In een groot deel van de woningen in Rotterdam kan veel bespaard worden op de energierekening door de woning te isoleren.

Daarnaast is het ook zo dat een goed geïsoleerde woning zorgt voor een warm en comfortabel huis. Wat wel van belang is om rekening mee te houden, is dat isoleren ook zorgt voor een tekort aan verse lucht. Als wij uw woning isoleren in Rotterdam, houden we daar rekening mee. We zorgen er voor dat er voldoende verse lucht in huis komt, waardoor de optimale luchtkwaliteit gewaarborgd wordt.

Uw volledige woning in Rotterdam geïsoleerd

Nu er energielabels zijn voor woningen weet u hoe energiezuinig uw huis is. Als uw huis onvoldoende scoort, kunt u ervoor kiezen om uw woning in Rotterdam te isoleren. Er zijn zelfs subsidies beschikbaar vanuit de overheid, waarover wij u graag informeren. Dan kijken we direct waar we voor u rendement kunnen halen:

  • Het dak
  • De gevel
  • De beglazing
  • De vloer
  • De kruipruimte

Door deze delen van de woning te isoleren, zal uw energierekening aanzienlijk verlaagd worden!

Mogen wij uw woning in Rotterdam isoleren?

Klapwijk helpt u graag bij het isoleren en ventileren van uw woning. U kunt alle werkzaamheden op het gebied van woning isoleren in Rotterdam met een gerust hart aan ons overlaten. Bel ons op 0180 - 519 078 of vul ons contactformulier in.

Neem contact op >

De activiteiten van het bedrijf richten zich op onderhoud, verbouw en aanbouw van woningen, bedrijven en winkels.

Ook het maken van badkamers en dakkapellen behoren tot de dagelijkse werkzaamheden.

Hoewel het bedrijf is gespecialiseerd in timmer-, metsel-, tegel- en stucadoorswerkzaamheden verzorgt het indien gewenst ook het installatiewerk..

Mocht u nog vragen hebben of een vrijblijvende offerte willen ontvangen dan kunt u natuurlijk altijd bellen.