Woning isoleren Stolwijk

Wanneer er in Stolwijk en omgeving nieuwe woningen worden gebouwd, dan wordt hierbij vaak direct voor een goede isolatie gezorgd. Bij bestaande woningen kan er vrijwel altijd nog meer gedaan worden met isolatie. Hierdoor wordt het wooncomfort verhoogd en gaat de energierekening flink omlaag. Bent u benieuwd wat woning isoleren in Stolwijk u kan opleveren, lees dan zeker verder.

Wat veel partijen over het hoofd zien, maar waar we bij Klapwijk altijd rekening mee houden, is de ventilatie van een woning. Wanneer woningisolatie plaatsvindt, gaat dit ten koste van de ventilatie als niet de juiste maatregelen worden genomen. Wij zorgen er voor dat er voldoende aanvoer van verse lucht mogelijk blijft in uw woning om zo maximaal wooncomfort te garanderen.

Woning in Stolwijk volledig laten isoleren 

Bij de aan- of verkoop van een woning speelt het energielabel een steeds belangrijkere rol. We merken dat we steeds vaker aanvragen krijgen voor het isoleren van woningen. Ook in Stolwijk zien wij deze trend. Wat voor u positief is, is dat de overheid subsidies beschikbaar stelt voor woningisolatie. Hier informeren we u graag over, evenals over het isoleren van:

  • het dak
  • de gevel
  • de beglazing
  • de vloer
  • de kruipruimte

Dankzij onze vakkundige medewerkers zit u er binnenkort weer warmpjes bij, terwijl de energierekening fors lager wordt. Dat is dus op twee fronten een flinke winst!

Mogen wij uw woning in Stolwijk isoleren?

Bent u benieuwd hoe wij de isolatie van uw woning gaan verzorgen, neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u met plezier meer over onze werkwijze, uitgevoerde projecten en de kosten van het isoleren. Bel naar 0180 - 895 070 of vul het contactformulier in als u wilt dat we uw woning in Stolwijk komen isoleren.

Neem contact op >

De activiteiten van het bedrijf richten zich op onderhoud, verbouw en aanbouw van woningen, bedrijven en winkels.

Ook het maken van badkamers en dakkapellen behoren tot de dagelijkse werkzaamheden.

Hoewel het bedrijf is gespecialiseerd in timmer-, metsel-, tegel- en stucadoorswerkzaamheden verzorgt het indien gewenst ook het installatiewerk..

Mocht u nog vragen hebben of een vrijblijvende offerte willen ontvangen dan kunt u natuurlijk altijd bellen.