Aannemer Ridderkerk

Aannemingsbedrijf Klapwijk is een betrouwbaar bouwbedrijf en timmerbedrijf uit Krimpen aan den Lek. Op regelmatige basis verzorgen we als aannemer in Ridderkerk mooie projecten. We zijn erg benieuwd welk project u op de stapel heeft liggen en uit wilt laten voeren door ons bedrijf. Voor alle vraagstukken vinden we een oplossing die binnen uw budget valt. Onze aannemer gaat in Ridderkerk graag voor u aan de slag.

25+ projecten als aannemer in Ridderkerk

In de afgelopen jaren hebben wij als aannemer in Ridderkerk heel wat mooie projecten mogen verzorgen. De teller staat op ruim 25 projecten van groot tot klein. Voorbeelden van projecten die wij kunnen uitvoeren zijn:

  • het maken en plaatsen van een dakkapel
  • het verbouwen van de badkamer
  • het uitvoeren van timmer- en metselwerk
  • het bouwen van een gloednieuw winkelpand
  • het isoleren van een woning

Uiteraard is dit slechts een greep uit alle werkzaamheden die we als aannemer in Ridderkerk verzorgen. Er zijn tal van andere dingen die we graag oppakken en uitvoeren.

Verzorgen wij binnenkort uw project?

Onze aannemer gaat in Ridderkerk graag ook met uw project aan de slag. Laat ons gerust weten welke plannen u heeft op het gebied van bouwen en verbouwen. Dan vertellen wij u wat onze vakmensen daarin voor u kunnen betekenen. Bel naar 0180 - 895 070 voor meer informatie. Eén van onze medewerkers informeert u uitgebreid over alle mogelijkheden.

De activiteiten van het bedrijf richten zich op onderhoud, verbouw en aanbouw van woningen, bedrijven en winkels.

Ook het maken van badkamers en dakkapellen behoren tot de dagelijkse werkzaamheden.

Hoewel het bedrijf is gespecialiseerd in timmer-, metsel-, tegel- en stucadoorswerkzaamheden verzorgt het indien gewenst ook het installatiewerk..

Mocht u nog vragen hebben of een vrijblijvende offerte willen ontvangen dan kunt u natuurlijk altijd bellen.