Aannemer Stolwijk

Heeft u een verbouwing of renovatie op de planning staan en kunt u wel wat hulp gebruiken? Klapwijk werkt als aannemer in Stolwijk en verzorgt graag uw project. Van klein tot groot: we gaan geen uitdaging uit de weg, voor zowel particulieren als ondernemers. Als bouwbedrijf streven wij naar perfectie.

Wat doet onze aannemer in Stolwijk?

De voornaamste activiteiten van Klapwijk zijn onderhoud, verbouw en aanbouw. Daarnaast verzorgen wij diverse andere werkzaamheden. We hebben veel specialisten in eigen huis, waardoor we vrijwel alle projecten op kunnen pakken. Een kleine greep uit onze totale dienstverlening:

  • Stucwerk verzorgen (zowel binnenshuis als buitenshuis)
  • Buitengevels opnieuw beplaten of voorzien van glas
  • Isoleren van daken, muren, vloeren en ramen
  • Bestaand tegelwerk renoveren of vervangen
  • Nieuwbouw woning of bedrijfspand ontwerpen en bouwen

Zoals u ziet bieden we als aannemer in Stolwijk en omgeving een breed dienstenpakket aan. Dit is slechts een kleine selectie, dus mocht uw klus er niet bij staan dan kunnen wij u alsnog van dienst zijn.

Komen wij binnenkort naar Stolwijk voor uw project?

Bent u benieuwd wat onze vakmensen voor u kunnen betekenen, dan horen we graag welke klus u uit wilt laten voeren. Op basis van uw wensen kunnen wij een offerte voor u maken, zodat u een beeld krijgt van de kosten van de werkzaamheden. Daarna gaan we als aannemer in Stolwijk graag zo snel mogelijk aan de slag!

Neem contact op met ons door ons contactformulier in te vullen of neem telefonisch contact op via 0180 - 895 070. Eén van onze medewerkers staat u graag te woord en denkt met plezier met u mee.

De activiteiten van het bedrijf richten zich op onderhoud, verbouw en aanbouw van woningen, bedrijven en winkels.

Ook het maken van badkamers en dakkapellen behoren tot de dagelijkse werkzaamheden.

Hoewel het bedrijf is gespecialiseerd in timmer-, metsel-, tegel- en stucadoorswerkzaamheden verzorgt het indien gewenst ook het installatiewerk..

Mocht u nog vragen hebben of een vrijblijvende offerte willen ontvangen dan kunt u natuurlijk altijd bellen.